Zoeken naar veiling

 
veiling
Catalogi.
In onze verkoopkalender vindt u een overzicht van alle veilingdata. Gewijzigde omstandigheden i.v.m. Verkoop bij opbod vindt alleen plaats als er aanbod van voertuigen is. De aangeboden goederen kunnen uitsluitend online bekeken worden! Bieden op goederen. Wilt u ergens op bieden, dan kan dat online vanaf de online vanaf de start van de veiling om 8.30 uur tot de sluiting van de verkoop de daarop volgende donderdag 10.00 uur.
De Veiling auto's' Home.
Veiling van emissierechten CO2-register EU ETS 2021-2030 Nederlandse Emissieautoriteit.
In het Europees emissiehandelsysteem EU ETS kunnen bedrijven op 2 manieren aan emissierechten komen om hun emissies te vereffenen: via gratis toewijzing en via veiling. Veiling is een transparante manier om emissierechten uit te geven en sluit aan bij het principe dat de vervuiler betaalt voor de CO2-uitstoot.
Veiling frequenties voor 5G Telecommunicatie Rijksoverheid.nl.
Het ministerie van Economische Zaken en Klimaat EZK opende op 29 juni 2020 de veiling voor de 700, 1400 en 2100-MHz-frequenties voor o.a. In 2022 wordt de 35, Gigahertz-frequentie geveild. Daarna volgt nog de 26 GHz-frequentie. De winnaars van een veiling mogen die frequenties gebruiken.
Groenteveiling BroekerVeiling Museum Broeker Veiling.
De BroekerVeiling was van 1912 tot 1973 samen met een aantal andere veilingen het hart van de tuinbouwcultuur in Noord-Holland. Dagelijks zijn er verschillende veilingen. Je hoeft niet te reserveren. Vraag bij de entree hoe laat de eerstvolgende veiling met beschikbare plekken is.
Rondhoutveiling - bosgroepen bosgroepen.nl.
Dit wordt de 25e editie van de Nederlandse Rondhoutveiling. Let op: in verband met de corona-maatregelen zullen we in 2021 een ONLINE Rondhoutveiling houden. Hieronder vindt u informatie over de veiling en de kijkdagen. Hier vindt u een VERSLAG van de online veiling, inclusief de gemiddelde opbrengst per soort. Elk jaar organiseren de Bosgroepen op de laatste zaterdag van februari de Nederlandse Rondhoutveiling. Op deze voor Nederland unieke veiling worden de mooiste boomstammen uit bos en plantsoen per opbod verkocht. Het gaat om rondhout van bovengemiddelde kwaliteit dat wordt gebruikt voor bijzondere en duurzame toepassingen meubelhout, restauraties, vloeren, kunstvoorwerpen, fijnhout etc.
Online veilingen Faillissementsveilingen HNVI veilingen.
Bekijk deze veiling. Deel deze veiling. Veiling Nieuwe Gereedschappen. Locatie: Loon op Zand Einddatum: 8 November 2021. Online veiling wegens reorganisatie van nieuwe gereedschappen. elektrisch gereedschap, doppensets, aggregaat, hoge drukreiniger, handgereedschappen etc. Bekijk deze veiling. Deel deze veiling. Veiling nieuwe kluizen.
Veiling van exquise Bourgogne-wijnen brengt 6 miljoen euro op Koken Eten AD.nl. Weer. AD logo. AD logo. Zoek. Sluit. Weer. Menu. Sluit. Volledig scherm. Facebook. Mail. Mail. Whats App. Sluit. Play. Play. Play. AD logo. Facebook. Quote. Pijlen. Android Pl
Veiling van exquise Bourgogne-wijnen brengt 6 miljoen euro op. Een veiling van exquise wijnen uit de Bourgogne heeft zondag in Genève meer dan 6 miljoen euro opgeleverd. Vooral enkele partijen van de beroemde Franse wijnmaker Henri Jayer, in 2006 overleden op 84-jarige leeftijd, waren in trek bij de liefhebbers.

Contacteer ons