Resultaten voor gitaar

 
gitaar
bekende blues artiesten
Gitaar kopen? Shop Gitaarles Onderhoud Gitaarspecialist.
Er zijn diverse soorten gitaren zoals de klassieke gitaar, de western gitaar en de elektrische gitaar. Voor de kids hebben wij een geruime voorraad kindergitaren, welke in verschillende maten te verkrijgen zijn. Meer informatie te vinden onder de verschillende subcategorieën.
miniatuur gitaar Wereld van miniatuur instrumenten Uniek kado en origineel kado voor iedere muzikant en verzamelaar.
Gitaar Rocktile Rick Style Electric Bass Guitar Natural Blonde Paul McCartney The Beatles. Gitaar Michael Jackson Smooth Criminal." gitaar Gibson Les Paul Judas Priest British" steel" ZELDZAAM! Akoestische gitaar van The Beatles, Sgt Pepper's' Lonely Hearts Club band ZELDZAAM! Akoestische gitaar Volkswagen VW T1 hippie ZELDZAAM!
Alles wat je moet weten over gitaar spelen.
Elektrische gitaar spelen. Elektrische gitaar spelen. Alles wat je moet weten over gitaar spelen in Amersfoort. Wil je gitaar leren spelen en ben je op zoek naar een gezellige muziekschool in Amersfoort? Je bent van harte welkom bij één van onze gitaarleraren.
Gitaren online kopen MUSIC STORE professional nl-NL.
Klassieke gitaar of Western gitaar. Als u liever akoestische gitaar speelt, vindt u in bij de MUSIC STORE een grote selectie van klassieke gitaren met nylon snaren en Westerngitaren met stalen snaren voor modernere stijlen zoals pop, folk, rock en blues.
De gitaar bespelen in GarageBand voor de iPhone Apple Support.
De gitaar bespelen in GarageBand voor de iPhone. Met de gitaar kun je noten, akkoorden en aanslagpatronen spelen. Je kunt akoestische of elektrische gitaargeluiden kiezen en stompboxeffecten inschakelen om het geluid aan te passen. Het geluid van de gitaar kiezen.
Gitaarbouwwinkel De klankhout en onderdelen specialist voor de gitaarbouwer.
Leer zelf om u eigen gitaar te bouwen met onze gitaarbouwcursus 2.5 uur! Gitaarbouwcursus 4 uur. star_border star_border star_border star_border star_border. Leer om u eigen gitaar te bouwen met onze gitaarbouwcursus van 4 uur! star_border star_border star_border star_border star_border. Leer zelf om u eigen gitaar te bouwen met onze gitaarbouwcursus Non-Stop!
Gitaar.
Veel gitaristen vergeten dit aspect van het instrument. Door uw gitaar niet te verzorgen, gaat dit zeker ten koste van de kwaliteit van uw instrument. Dit artikel ligt alle onderhoudsmethoden toe om uw gitaar in de perfecte of zelfs betere staat te houden!
Online gitaarles Leer stapsgewijs op de juiste manier gitaar spelen.
Altijd al gitaar willen leren spelen? Volg gratis jouw eerste online gitaarles. met het e-book.: Gitaarles voor Beginners. 8 video's' en 14 pagina's' aan kennis, tips en technieken. In deze gratis online gitaarles voor beginners leer jij.: Hoe een gitaar werkt. De juiste houding. De positie van de duim en linkerhand. Jouw eerste akkoord spelen. Extra tips tricks bij de gitaarles. Eerste gitaar kopen 5 dingen om op te letten. Wanneer je voor het eerst een gitaar gaat kopen zijn er een aantal dingen die je in de gaten moet houden. Er zijn spijtig genoeg veel gitaren te vinden die niet te stemmen zijn, of praktisch onbespeelbaar zijn om wat voor reden dan ook. Beginnende gitaristen weten vaak niet waar ze op moeten letten wanneer ze hun. Wanneer je een gitaar al een tijdje aan het bespelen bent, heb je deze al meerdere malen moeten stemmen. De gitaarsnaren worden dan steeds meer aangespannen, waardoor er meer druk op de snaren komt te staan. Dan kan een gitaarsnaar nog wel eens knappen. Ook kunnen nylonsnaren beginnen te rafelen, waardoor de toon wordt beïnvloed. Al met al, is.

Contacteer ons